De Dienstfabriek

Heb je een hulp- of klusvraag? Heb je zelf geen tijd of lukt het niet meer om dit zelf te doen? Dan kan De Dienstfabriek je helpen. Wij regelen voor jou de juiste aanbieder bij jouw hulp- of klusvraag. Met onze persoonlijke benadering bemiddelt De Dienstfabriek tussen jou en de aanbieder/klusser.

Hoe werkt De Dienstfabriek?

Wanneer je een hulp- of klusvraag hebt, bel of mail je De Dienstfabriek. Wij zijn van vele markten thuis. Wij brengen jouw vraag in kaart en zoeken naar een passende aanbieder. De aanbieder neemt contact met je op om de aanvraag door te nemen en een afspraak te maken om de werkzaamheden uit te voeren.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

 • kleine klusjes zoals schilderijen en lampen ophangen
 • timmerklussen
 • plaatsen schutting
 • schilderen, sauzen, behangen
 • opruimen zolder/schuur
 • huisontruiming
 • huishoudelijke ondersteuning
 • tuinwerkzaamheden
 • klein elektra
 • computer ondersteuning
 • schrijf- en filmklussen

Hulp- of klusvraag? Wij helpen je graag!

Voor wie werkt De Dienstfabriek?

De Dienstfabriek is eigenlijk iedereen graag van dienst. Of je nu huurder bent of huiseigenaar, zzp’er of kleine ondernemer, bij ons kun je terecht voor grote en kleine klussen. Bel of mail gerust voor meer informatie. Indien gewenst komen we vooraf op huisbezoek om kennis te maken en de omvang en aard van de klus te bespreken.

Onze aanbieders

De aanbieders zijn bijvoorbeeld (vroegtijdig) gepensioneerden, zelfstandigen of mensen met een part-time baan. Zij worden na een grondige intake persoonlijk door De Dienstfabriek geselecteerd op basis van competenties, vaardigheden en enthousiasme. De aanbieder zal zelf contact opnemen zodra hij of zij de aanvraag heeft ontvangen. Je kunt de werkafspraken en uitvoering van je klus met de aanbieder bespreken. Als de klus geklaard is reken je ook zelf af met hem of haar.

Wat zijn de tarieven?

Wanneer je De Dienstfabriek vraagt om een hulp- of klusvraag te regelen betaal je bemiddelingskosten. Dit tarief is vanaf € 7,50. Het uurtarief van de aanbieder/klusser is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Klussen in en om huis zijn er vanaf € 23,50 per uur. Voor specialistische klussen zoals elektra hanteren wij een hoger tarief. Meer weten? Bel of mail voor de actuele tarieven met De Dienstfabriek.

Word ook aanbieder!

We zijn en blijven altijd op zoek naar enthousiaste collega’s om samen onze unieke dienstverlening in stand te kunnen houden. Ben je een all-rounder met twee rechterhanden, met specifieke talenten, competenties en vaardigheden? Hou je van klussen en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Meld je dan aan als aanbieder bij De Dienstfabriek. Wij nemen spoedig contact met je op om kennis te maken. Meer weten? Bel De Dienstfabriek: 06-51 99 90 90.

De Dienstfabriek

Staalweg 9a
4104 AS Culemborg

06 – 51 99 90 90
dedienstfabriek@olgaellerman.nl

Collega’s gezocht!

We zijn en blijven altijd op zoek naar enthousiaste collega’s om samen onze unieke dienstverlening in stand te kunnen houden. Hou je van klussen en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Meld je dan aan als aanbieder bij De Dienstfabriek. Meer weten? Bel De Dienstfabriek: 06-51 99 90 90.