Olga's Atelier

Olga’s atelier: sociaal, maatschappelijk en creatief

Een fijne en laagdrempelige plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten om samen mooie dingen te maken.  Met elkaar werken aan groepsprojecten of individuele projecten. Elkaar inspireren, samenwerken en om iets te leren. Er is aandacht voor ieders verhaal, de sfeer is gezellig en warm en er is ruimte om je talent te ontwikkelen.

Voor wie?

Olga’s atelier is een inspirerende omgeving voor bijvoorbeeld: bijstandsgerechtigden, ouderen, alleenstaande, statushouders, mensen met een migratie achtergrond, kortom een brede doelgroep. Ook mensen aan de zijlijn van de maatschappij. Er is ruimte en tijd voor sociale activering en in overleg zelfs toeleidend naar de arbeidsmarkt.

Wat doen wij?

Met elkaar werken we aan mooie en unieke producten. De opdrachtgevers hechten waarde aan het verhaal achter het product, gemaakt in een atelier waar aandacht is voor elk uniek persoon. Een mooi voorbeeld hiervan zijn prachtige unieke wandkleden die ook een akoestische werking hebben. De wandkleden worden in opdracht van de klant gemaakt. We gaan met elkaar in gesprek over de gewenste afbeelding en het formaat om zo tot een uniek en passend ontwerp en verrassend resultaat te komen.

We willen in Olga’s atelier maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast de wandkleden maken wij producten door hergebruik van materialen die anders weg gegooid worden. Denk aan stof- en leerstalen, vulmateriaal uit de meubel industrie, verpakkingsmateriaal, kleding etc. Deze materialen krijgen een tweede leven en worden verwerkt tot unieke kussens, tassen her bekleden voetenbakjes en alles wat we maar kunnen bedenken.

Olga's atelier_Wandkleed Tiel iov Werkzaak Rivierenland_01
Olga's atelier_Wandkleed_UWV Hoofdkantoor Amsterdam_02

Alle gemaakte producten zijn te koop om zo een deel van de kosten te dekken en de continuïteit van Olga’s atelier te waarborgen. Wil je wat van onze producten komen bekijken, kom dan gerust langs in Olga’s atelier.

Vrijwilliger worden?

Lijkt het leuk om een of meerdere dagdelen per week atelierdeelnemers te begeleiden in een gezellige ongedwongen sfeer? Neem dan contact op!

 

Olga's atelier_Wandkleed Tiel iov Werkzaak Rivierenland_03

Olga's Atelier

Parallelweg Oost 13
4103 NC Culemborg
0345 – 53 39 33

06 – 51 99 90 90
olgasatelier@olgaellerman.nl

Openingstijden:

maandag & dinsdag:
12.00 – 16.00 uur
woensdag & donderdag:
9.00 – 12.30 uur